Algemene Voorwaarden

  • Disclaimer - Deze website is nog in constructiefase. Zolang de melding "website under construction" op de pagina's vermeld staat zijn de onderstaande voorwaarden niet geldig én kan ook niet aangekocht worden. Met dank voor uw begrip. Gedurende deze periode kunt u wel een account aanvragen, mailen of bellen.
  • Betaling - De bestelde goederen dienen steeds betaald te zijn alvorens ze verzonden worden door de verkoper.

  • Afhaling - Indien afgesproken wordt om de goederen af te halen, dan spreken koper en verkoper onderling een plaats en tijdstip af. Op de rekening wordt een afhaalwaarborg van 5 euro in rekening gebracht. Bij afhaling wordt deze gewoon aan de koper terugbetaald. Indien de koper zonder verwittigen niet komt opdagen, vervalt de terugbetaling van de waarborg. Er wordt dan wel een nieuwe plaats en tijdstip voor de afhaling afgesproken.

  • Verzending - Voor de verzending in België werkt de verkoper met de pakjesdienst van Bpost. De tarieven van Bpost worden doorgerekend aan de koper. Indien de prijs van de levering te veel afwijkt van de prijs op de bestelling, dan kan deze aanvullend gevorderd worden door de verkoper. Bij bestelling van minstens 30 euro is de verzending door Bpost in België tot 5 kg  gratis, indien de koper in de winkelmand kiest voor deze verzendingswijze. 

  • Levering door verkoper - Levering door de verkoper is mogelijk doch nooit verplicht. Ze is steeds te beschouwen als goodwill. Eventuele levering is gratis bij aankoop van een minimaal bedrag van 50 euro, binnen een straal van 10 km, evenwel steeds na voorafgaande betaling van de goederen. In andere gevallen zijn eventuele levering en de levervoorwaarden overeen te komen in functie van de afstand en de omvang.

  • Beschrijving en foto's - Op deze website worden voornamelijk particuliere 2dehands artikelen aangeboden. De beschrijving stemt overeen met het aangeboden goed. De foto's daarentegen tonen soms nieuwe goederen, ook al is het aangeboden goed 2dehands. Dat het verkochte goed afwijkt van de getoonde foto's kan nooit tot enige discussie of schadevergoeding leiden.